Portfolio

Kundnyttan

De uppdrag som EU Projekt hittills genomfört (2010 – 2017) har genererat 243  miljoner SEK i utvecklingsmedel varav hälften EU stöd. Senast beviljade projekt är New Industry Accelerator ( NIA) inom Connected Health värt 60 miljoner SEK ( INTERREG IVA ÖKS) i januari 2017 samt LEA ( Lerntech Accelerator) i augusti 2017 ( Horizon 2020) värt 20 miljoner SEK.

Uppdragsgivare

Referenser

" Jag hoppas du får en bra höst och att du fortsätter vara den stjärna du är som lyser upp för Halmstad vilka möjligheter det finns därute i olika internationella samarbeten om man bara vågar ta steget"

Erica Åkerberg Oktober 2013 Utvecklingsstrateg Halmstad kommun i överlämning

" På ett pedagogiskt, strukturerat och med klara budskap tog Ellinor oss igenom en EU projektansökans utbildning på 2 dagar. Med oss fick vi mängder av goda råd och tips baserade på praktiska erfarenheter"

Linda Hallgren Landstinget Västernorrland utbildningsarrangör för Regionalt projektkontor

”Förutom stort kunnande om EU program och ÖKS sekretariat har Ellinor visat stort engagemang i projektet. Tydlig, rättfram och rolig är några av de egenskaper jag gillar och säkert också en anledning till att vårt samarbete föll i god jord”

Anna Svensson Miljöstrateg, Västra Götalandsregionen

”Jeg vurderer Ellinor som værende en yderst professionel projektkonsulent, der har en særlig evne i at se i store helheder og skabe sammenhæng. Hun er tillige en god katalysator og hendes kommunikative evner er ud over det sædvanlige.

Vi kan hermed give de bedste anbefalinger til at indgå i samarbejde med Ellinor, da vi altid har mødt et stort viden og engagement som vi alle har vært utroligt glade for.”

Bahram Dehghan Projektleder, Energibyen Frederikshavn.